BELLA CIAO PIZZERIA & GRILL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 503 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bella Ciao Pizzeria & Grill. Meer weten? Ontdek meer

12 jul 2024 om 21:56 Voor de 2e keer besteld deze keer een pizza en was heerlijk en weer snel gemaakt super
9 jul 2024 om 21:06 Heerlijke kapsalon goeie service en snel gemaakt
7 jul 2024 om 6:50 Heerlijke pizza , vriendelijke bezorger
27 jun 2024 om 23:43 Ik vond de ribs droog en niet zoet genoeg !
23 jun 2024 om 11:46 We zijn nu al meerdere keren ziek geworden na het eten en hebben zelfs al een keer bevroren gebak gekregen. Bezorging is ook iedere keer veel later dan aangegeven. We bestellen hier niet weer.
15 jun 2024 om 19:25 Was top.
13 jun 2024 om 3:08 Het eten was veel ste vet Het eten was lauw En het bezorgtijd duurde 45 minuten langer dan belooft Na het bellen duurde het alsnog 15 minuten
1 jun 2024 om 22:06 Je krijgt echt waar voor je geld
28 mei 2024 om 6:21 Heel lekker , en vriendelijke mensen
26 mei 2024 om 20:22 Wederom prima!
17 mei 2024 om 0:20 Waren veel te laat.
10 mei 2024 om 23:55 We hadden 3 kapsalon besteld, 1 nor.aal en 2x groot. Maar nou ondanks dat de grote en de normale portie in een andere maat bak zat, was de inhoud van de grote exact hetzelfe als de normale portie. Ik viel me dus mega genaaid, zonde vavn die €4,50.